DONUK GIDA ÜRÜNLERİ TAŞIMACILIĞI





-18ºC ile -26ºC hassas derecelendirme sistemine dahil olan ürünlerin taşınması için kullanılan yöntem şeklidir. Freeze Frigofirik taşıma yöntemi ile dondurulmuş meyve sebze, et ürünleri, deniz ürünleri, hazır yemek, dondurma, dondurulmuş süt ürünleri, oda sıcaklığı dışında taşınması gereken ve ağırlıklı olarak sıfır derecenin çok altında korunması öngörülen tüm gıda ürünlerinin, freeze frigofirik taşıma yöntemi ile lojistiği sağlanmaktadır.

Donuk (Freeze) Gıda Ürünleri Taşımacılığı / -18ºC ile -26ºC arası
Meyve ve sebze,
Et ürünleri,
Deniz ürünleri,
Hazır yemek,
Dondurulmuş süt ürünleri,
Dondurma,
İlgili sıcaklık standardına uygun diğer tüm ürünler içinde lojistik çözümler üretmekteyiz.